Åååååååååh

Vad sur jag är. Skrev ett sjukt långt inlägg men det försvann. Bajs!

På bättre tankar

Okej, släpade mig själv till gymmet! Wiiiiha! Känner mig genast gladare :) tänk vad lite som krävs egentligen!

Tänk vad många snygga killar det kommer där vid 16 på eftermiddagen! Helt tokigt! Måste börja va lite snyggare och lite mindre svettig så man kan blinka lite med ögonfransarna hihi! Nej vad säger jag? Haha! Tänk om dom visste hur mycket man glor när man står på crosstrainern! Idag var det en snygging framför mig på en sån också. Säger bara en sak; den röven! Ojojoj! Hahah vad störd jag är!

Storhandlade idag, över 1000kr och jag lever själv! Skall inte handla på ett bra tag, skönt! Det är så pinsamt! Gå själv med en vagn, packa i miljoner kassar. Bära allt själv! Eller så tar man en sån där rullkorg. Men den låter så mycket så alla tittar! Sen blir den full. En vanlig korg blir jättetung. Kort och gott: jag hatar och handla.

Hej onsdag!

Jag är den gladaste som dem flesta känner. Jag har lätt till skratt och bryr mig inte när jag gör bort mig. Jag är bra som jag är och ingen skall få känna mig dålig eller få mig att må dåligt.

Jag är inte mig själv. Har en svacka. Vill bara ligga i sängen, vad sur på världen och äta godis hela dagarna. Försöker rycka upp mig. Blir tokig på mig själv. Det här är inte jag. Saknar mig själv. Den jag är egentligen. Kom tillbaka! Man måste tillåta sig själv att vara lite nere ibland tror jag. Men nu räcker det!

Tvingar mig själv till gymmet. Nån måtta får det va! Hepp hepp!

Hahaha

Haha vilken äckelbild de va jag la upp. Måste kompensera lite. Jag är ju snygg egentligen.

Varsågoda!

Down down down

Är ur form ordentligt. Hu. Just keep on smiling.

Fake it 'til you make it, som man brukar säga.

.

En del saker kommer man aldrig förstå sig på.

Rain

Nu är det kväll. Ligger och lyssnar på regnet som öser ner utanför. Mysigt.
Imorgon är det måndag, ny vecka med nya tag. Den här helgen blev lite onyttig men det får gå. Man kan inte vara för nyttig jämt, lite måste man få njuta!

Lön på tisdag, välbehövligt. Jobbar en hel den den här veckan med så man vet vad man har och göra i alla fall. Skall lägga upp veckans träning med, det är bra och planera för då blir det verkligen av.

Skall försöka klippa mig och färga håret också.

Positivt tänkande kommer man långt med, kom ihåg det.

Just de

Det är sådana här dagar man skall vara 2. Bli uppassad och bara mysa hela dagen lång. Så de så!

Hej söndag

Härliga söndag. Hatar söndagar. Sjukt seg efter nattens bravader. Dansade hela kvällen och natten. Det är livet de.

Jag är sjukt sugen på godis. Cola. Chips. Allt onyttigt man kan tänka sig. Orkar inte gå till affären.

Vad skall man göra ikväll då? Ingenting? Ja precis. Kul kul! Nja... Ge mig godis och en bra film! Tack på förhand!

Såhär ser jag ut ikväll.

Höhöhö

Kom in i min värld.

Välkomna in i mitt huvud när jag sprang 5km på löpbandet för första gången.

Okej först går jag pw i en halv km som uppvärmning, det räcker.
Dags att börja springa! Åh vad jobbigt. Jag skall inte se hur långt jag har kommit fören om jättelänge! Åh vad jobbigt de är. De gör ont i fötterna. Aj mina hälsener. Vaderna värker. Hur långt har jag kommit? 1km?? Ååh vad jobbigt de är! Vad långt de är kvar!
Nej, positivt tänkande. Fan vad bra de går! Wihoo! Härligt! Den här låten är sååååå bra. Försvinner in i min egen värld en stund, fäster blicken rakt fram. Lyftet ordentligt på fötterna.

Hur långt har jag kommit? 2,5km!!?? Hälften kvar! Åhhh jag orkar inte!! Det är en evighet! Det gör ont överallt! Råkar springa för fort också så jag trampar där de inte är något band, gaah! Vilken idiot kom på att jag skulle klara 5km! just de det var ju jag, idiot. Nej positivt ska man tänka! Det är BARA hälften kvar oj oj vad bra de här går.
Älskar den här låten!

3,5km nu börjar jag få flyt. Springer inte inte fört. Lagom tempo. Bra studs i fötterna. Nu är de skönt på riktigt, svetten rinner ner i ögonen, härligt! Tänk att jag orkar åh jag kan springa hur långt som helst! Jag flyyyger fram! Jag är en fåååååågel!

4,3 km. Lite mindre än en km kvar. Jag dör. Fan vad trött jag är. Jag orkar inte mer. Jag snubblar, nej jag klarar det här! Vem som helst kan springa 1 km. Jag fixar de. Ett barn kan springa 1 km! Jag döööööör jag orkar inte! Skjut mig!!!
Jag kommer svimma och kräkas. Jag dör.


5km! Jag är bäst i hela världen. Jag är kung! Ingen är så bra som jag! Lätt som en plätt! Jag kan springa lika långt igen. Jävlar vad bra jag är! Jag springer 5 km! Jag kan erövra världen.

Fan vad jag är bäst! Wiiiiho!

Går av bandet och nästan ramlar ihop..

Just a thought.

Det är egentligen helt sjukt att man fortfarande efter såhär lång tid reagerar så starkt på småsaker som egentligen inte spelar någon roll eller som man har med och göra. Undrar hur lång tid det tar tills man blir helt likgiltig.

Onsdag morgon

Godmorgon världen! Kungen är här!

Frukosten är i magen och jag har lagt mig i sängen igen, idag är jag trött. Somnade tidigare än vanligt men ändå skriker min kropp: sov hela veckan! Du behöver det!
Sen skall jag pallra mig iväg till gymmet också. Idag skall jag ge mig på 5km igen. Jag kommer dö. Igen. Lugnt och bra tempo så ska det gå! Jag har en ny spellista med; run bitch run heter den. Musik som skriker åt mig, bättre kan det väl inte bli?

Jag behöver verkligen städa! Kan någon göra det åt mig?

Nov. 20, 2012

Sjukt galet trött! Kaos på jobbet idag. Kvällen var iaf bättre <3

Hu vad jag ångrar att jag tonade håret. Hoppas den tvättas ur snart :/

Äntligen har jag bokat tid till optikern nästa vecka så jag får linser igen. Trött på att vara halvblind haha.

Promenad

Jag har precis vart ute på en kvällspromenad, jag njöt av varenda sekund. Skulle ta en fin bild men självklart så dig mobilen haha. Då kunde jag inte låta bli att fundera på vad jag skulle göra om jag blev typ mördad eller så. Utan batteri blir man rätt handikappad.

Nov. 19, 2012

Haha. Bra att inläggen går att skicka iväg bra via mobilen, eller inte. Inlägget nedan skrev jag i morse.

Träningen i förmiddags gick bra! Kände av knät lite så sprang 3 km körde crosstrainer 2 km. Mycket kondition skall det vara, så härligt! Svetten bara rinner haha.

Ikväll har jag haft tacofest med mig själv, gott! Ingen boxer och inget klokt internet. Känner mig som en uttråkad hippie. Ikväll känner jag mig ensam också. Skall ragga tag i en sån där kudde som är skit stor som man kan krama om, det hade vart nåt för mig. Sy fast armar också så kudden kan hålla om en.




Jag påväg till gymmet, är det kallt så är de;)

Godmorning sunshines!

Måndag och ny vecka. Härligt! Sitter här med en celsius, den va inte så god. Men man måste ju testa alla, synd jag missade att det inte var kolsyra i den bara haha!
Sen skall jag iväg och träna, skönt! Här är det ingen vila. Skall springa idag, knät värker lite men hoppas jag bara legat konstigt. Fortsätter det så blir de att ta det försiktigt.

Söndag

Godmorgon/godmiddag!
Ligger i soffan i min one piece. Åt frukost för ett tag sen och nu skall jag snart iväg till gymmet. Idag blir det styrka, det behövs efter veckans löpning. Jag är så nöjd! Sammanlagt har jag sprungit över 1 mil! Det är bra!
Känns lite som att det enda jag tänker på är träning men det behövs för att jag skall komma in i det, jag vill ju att det skall vara en naturlig del i mitt liv inte ett måste. Därför krävs det planering och mycket tänkande. Jag berättar också för många att jag har satt igång igen, jag tror att det ger en liten push för om jag sagt till nån att jag t ex skall springa då kan man ju inte bara strunta i det, eller hur?
Känns som att jag har kommit in i en ny del av mitt liv, härligt!


En gammal bild på mig i min one piece

I did it!

Trodde inte att jag haft sen kapaciteten, men det hade jag. 5 km på 39 min. Ett jämnt och lugnt tempo hela tiden. Sjukt impad av mig själv. Det går bra nu!

Träningsvärkstatus

Ont i på utsidan av låren, lite i skulderbladen. Känns bra! Jag är tamitusan mer tränad än jag tror! Imorgon skall jag springa igen!

Workout

Igår tränade jag för tredje gången den här veckan och då sprang jag igen! Pressade mig själv till max och gav mig fan på att orka 4 km. Efter 2 var jag helt slut, efter tre trodde jag att jag skulle dö. Tittade på tiden; jag skall fan klara det under 30 min. Jag ska ska ska ska. Jag dör. Jag ramlar. Nej! Det här skaaaaaa gå. Ökar farten, mer mer mer springer som en dåre, tänker inte ge upp. Jag dör, jag svimmar. Jag kommer kräkas, jag kommer ramla. Ökar farten lite till. Jävlar vad fort de går. Kommer jag hinna? Jag dör. Jag dör jag dör!

Ja!!!!!!! 29,44 min. 4 km. Jag klarade 4 km! JAG! Frida Sundström som alltid har avskytt att springa. Hon sprang. Helt galet.

Gick av bandet och benen näsan vek sig under mig. Hela kroppen skakade. Härlig känsla.

Tisdagskväll

Oj vad jag är trött. Har jobbat över 10h idag! Fick börja tidigare och sluta senare. Självklart glömmer jag jobbmobilerna i fickan så får åka tillbaka sen. Typiskt mig, jag blir tokig haha!

I morse tränade jag, det kändes såå bra! Har verkligen vart iväg och laddat batterierna! Sprang gjorde jag med, åh så skönt!

Hej igen!

I onsdagskväll åkte jag till Sthlm. Besökte min bror och hans lilla familj. Jag älskar att vara där; jag slappnar av och bara njuter.

Vi hann med en del! Shopping, bebismys, kvalitetstid, kryssning, middag osv. Kryssningen var bra, mycket bra! Dagen efter var mindre bra men det får man räkna med, haha.

Tänkte ju börja blogga lite igen. Får se vad som händer med den här men förhoppningsvis kommer det rulla in lite inlägg då och då.


Såhär såg jag ut på kryssningen och såhär såg korridorerna ut.

It' a new beginning

Nu är jag här igen!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0