Nu är det min tur att förändra livet.

Nu är det bestämt helt 100. Det pirrar i magen; nervositet, spänning, lycka, sorg. Många känslor. Men det blir bra det här.

Bye bye Sthlm

Tänk att man kan trivas så himla bra på något annat ställe som inte är ens hem. Nu sitter jag här på terminalen i Nynäshamn. Kan jag inte hitta på att jag dött? Blivit psykiskt sjuk eller bra sjuk så att jag inte kan resa? Blä, jag vill stanna.

Cha cha bloggen

Idag skall jag åka båt! Hej Stockholm! Här kommer jag!

wd,wöljfoewpfjepofjq'

Egentligen är det helt sjukt hur en endaste dag kan påverka hela ens välmående och ens humör. Alla hjärtans dag. Det är väl superkul för alla dom som har någon älskling att dela den med. Visst kan man ge extra kärlek till sina andra närmaste när man är singel men ändå känns det fan sugigt som fan! Det är över 5 år sedan jag var singel på den här dagen. Klart det känns. Fast känner mig sjukt löjlig haha. Skrattar lite åt mina egna tankar. Det är ju för fan bara torsdag! Ryck upp dig idiot! Du är inte ensammast i världen haha.
Störd människa du är Frida. Ja jag vet. Dööööö jävla dag!

Livsbeslut

Jag tror att allting som händer i ens liv; både bra och dåligt formar en till den personen det är meningen att man skall vara. 
Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om andra i min närhet det senaste året.
Nu är jag klar här. Finns ingenting för mig att stanna för så varför är jag kvar?
 
Jag tänker testa mina vingar, se hur långt jag kan flyga och söka lyckan och friheten.
 
Nu är det min tur. Jag har bestämt mig.

.

Ikväll är det jag och melodifestivalen!

3/2

Söndagkväll. Härligt. Nu väntar ännu en ny vecka. Mycket jobb och träning står på schemat sen lite partylite med. Man har ju gått o blivit partylite konsult :) kul med en hobby och lite nya utmaningar, det behöver jag just nu.
Annars har det vart en mycket bra helg!

Sixten går ut frivilligt nu med, så skönt! Men bara sent på kvällen, det är lite jobbigt. Han krafsa på dörren och vill ut, ger sig verkligen inte innan jag släppt ut honom, samma visa när han vill in. Men det är bättre än att han vägrar gå ut i alla fall. Snart kommer han nog att vilja gå ut på dagarna med :)

RSS 2.0